Om Aalborg baby- og bÝrnebazar

Idéen til bazaren
 
Jeg underviser til daglig i stimulastik (sansemotorik til babyer og småbørn mellem 3 mdr. og 3 år).
På mine hold hører jeg tit mødrene fortælle om deres dagligdag og de situationer, de står i. Flere mødre har ofte fortalt, at de havde meget tøj som deres børn enten ikke havde fået brugt - eller kun havde brugt få gange - fordi børnene pludselig voksede fra det.
Jeg gik i længere tid og tænkte på dette, da jeg synes, at det er ærgerligt, at forældre ligger inde med en masse ubrugt tøj. Derfor undersøgte jeg muligheden for at arrangere en bazar, hvor forældre kan komme af med deres ting, og dermed tjene lidt på dette - så kan de jo samtidig bruge pengene på noget andet fint tøj eller udstyr på bazaren, som passer deres barn.
Ligeledes ved jeg, at flere forældre også ligger inde med en masse udstyr og fine ting for flere tusinde kroner, som børnene hurtigt er vokset fra.
 
Så hvis du har en masse fine ting, der bare står, så kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at købe en stadeplads.
Venter du dig, eller er I blevet forældre, så kom og gør en god handel og spar masser af penge på tøj, legetøj, udstyr, småmøbler, autostole, badekar osv.
På denne måde skåner vi ligeledes miljøet ved at genbruge.
 
Vi ser frem til at se dig på bazaren!
 
De bedste hilsener
Camilla & teamet bag bazaren